Τα Λουτρά Πόζαρ

Σκί, mountain bike, διαδρομές 4x4 και moto cross. Ορειβασία, αναρήχηση και κατάβαση, trekking, παρακολούθηση χλωρίδας και πανίδας. climbing
Στα καταπράσινα βουνά των λουτρών Πόζαρ, μπορείτε να κάνετε ορειβασία, πεζοπορεία, αναρρίχηση και trekking. Με ατελείωτες μαγευτικές διαδρομές σε γνωστά και καταγεγραμμένα μονοπάτια αλλά και σε άγνωστες, παρθένες διαδρομές, θα νιώσετε την μαγεία της Ελληνικής φύσης. Τα Λουτρά είναι αγαπημένος προορισμός ορειβατικών και φυσιολατρικών συλλόγων. απον όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον ορειβατικό σύλλογο Αριδαίας, διοργανόνοται, εκδρομές γνωριμίας στα βουνά της περιοχής. climbing
Διαδρομές με τζίπ στoυς ορεινούς δρόμους για γνωριμία με την φύση. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να φτάσουν στα άκρα, υπάρχουν ειδικές διαδρομές ανωμάλου εδάφους ειδικά για 4x4.

Για τους φυσιολάτρες, αθλητικούς και δραστήριους, το mountain bike είναι ένα χόμπι που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο. Ήσυχες και ήρεμες διαδρομές στις πλαγιές των ορεινών όγκων μπορουν να ακολουθηθούν απο αυτούς που αναζητουν ηρεμία αλλά και γνωριμία του περιβάλλοντος. Απότομες και σκληροτράχηλες διαδρομές περιμμένουν αυτούς που αναζητουν την αδρεναλίνη και τα extreme sports.

Για όσους ταξιδέψουν με μοτοσικλέτα ως τα Λουτρά Πόζαρ, οι δυνατότητες για εξερεύνηση της φύσης είναι ατελείωτες. Απο απλή βόλτα με την μηχανή,  μέχρι enduro σε δύσβατες περιοχές.
4x4 driving


Κάντε ιππασία. Γνωρίστε απο κοντά τα αυτά τα υπέροχα ζώα. Νιώστε σαν ξέγνοιαστοι καβαλάρηδες κάνοντας ιππασία. Ιππικοί όμιλοι υπάρχουν στη Αριδαία και στην Όρμα. Είτε είσε έμπειροι, είτε άπειροι, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στην ιππασία με εκπαιδευμένα άλογα και εκπαιδευτές - οδηγούς, προσφέροντας πρωτόγνωρη εμπειρία σε ενήλικες και παιδιά.
Για τις δραστηριότητες σας, σίγουρα θα χρειαστείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε απο το κατάστημα Voras Action, πρίν απο τα Λουτρά, στον δρόμο προς την Όρμα.
Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε έχουν χρόνια πείρα και είναι παγκσμίος γνωστές για την ποιότητα και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούν. Επειδή ούτε το κρύο, ούτε οι αντίξοες συνθήκες, πρέπει να στέκονται εμπόδιο στην απόλαυση των αγαπημένων σας σπόρ στο βουνό ή στη θάλασσα, επισκευθείτε μας και θα δείτε από κοντά συλλογές πρωτοποριακών ενδυμάτων και αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα ή σπόρ. ski
Διαδρομές με τετράτροχα οχήματα ATV - γουρούνες  στoυς ορεινούς δρόμους για γνωριμία με την φύση. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να φτάσουν στα άκρα, υπάρχουν ειδικές διαδρομές ανωμάλου εδάφους ειδικά για ATV.
Για τους φυσιολάτρες, αθλητικούς και δραστήριους χαρακτήρες, το mountain bike είναι ένα χόμπι που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο. Ήσυχες και ήρεμες διαδρομές στις πλαγιές των ορεινών όγκων μπορουν να ακολουθηθούν απο αυτούς που αναζητουν ηρεμία αλλά και γνωριμία του περιβάλλοντος. Απότομες και σκληροτράχηλες διαδρομές περιμμένουν αυτούς που αναζητουν την αδρεναλίνη και τα extreme sports.
Για όσους ταξιδέψουν με μοτοσικλέτα ως τα Λουτρά Πόζαρ, οι δυνατότητες για εξερεύνηση της φύσης αλλά και των ικανοτήτων σας είναι ατελείωτες. Απο απλή βόλτα με την μηχανή,  μέχρι enduro σε δύσβατες περιοχές και σκληροτράχηλα μονοπάτια.
Στο καταστημά μας στην Όρμα θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό σκί και snowboard. Με ενοικίαση ή πώληση, με μεγάλη ποικιλία εταιριών και μοντέλων καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις σας για την χειμερινή σας εξόρμηση στο Καϊμάκτσαλάν.
1o κατ. Γεωργίου Αβέρωφ 5, Αριδαία Ν. Πέλλης, Τ.Κ. 58400 23840 24800
2ο κατ. 1ο χλμ . Λουτρών - Όρμας 2384091000

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
site: www.vorasaction.gr